Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
      BomTech Digital Hand-R
      • BomTech Digital Hand-R
      • BomTech Digital Hand-R
      • BomTech Digital Hand-R
      • BomTech Digital Hand-R
      • BomTech Digital Hand-R

      BomTech Digital Hand-R

      Ražotājs

      BomTech
      Reviews(1)
      790,00 €
      AR PVN2-3 Days
      Noliktavā

      Bomtech Digital Hand-R mašīna ir ļoti viegli izmantot. Lai mainītu vienreizējās lietošanas kasetnes ļoti vienkārši un aizņem tikai dažas sekundes. Uz rokas gabals jūs varat regulēt ātrumu no 1 līdz 7 un uz LED ekrāna jūs varat redzēt pašreizējo ātrumu, tāpēc ir ļoti viegli izlemt, vai jums ir nepieciešams pielāgot ātrumu jūsu procedūru. Viegli noregulējam adatas garumu un pigmenta daudzumu. Viss, kas jums jādara, ir pārvērst regulēšanas gredzenu uz rokas gabala. Jūs varat strādāt ar dažāda veida adatas kārtridži, arī šī mašīna ir piemērota mezoterapijas un Bomtech microneedling procedūras.  

      Daudzums

      Pēdējo reizi šis produkts tika pievienots grozam: 2021-10-29

      BomTech Digital Hand-R – digitālā pastāvīgā veido ierīci, kas ir viegla un viegli lietojama. Šī ierīce ir izstrādāta ergonomiski, un tas palīdz sasniegt visvairāk komforta pastāvīgu veido meistari procedūras laikā. Bomtech mašīna ir ideāli piemērota permanen veido meistari, bet arī var izmantot mezoterapijas un gaismas microneedling ārstēšanu. Bomtech mašīna ir lieliska visiem pastāvīgajiem veido procedūras - lūpas, areola, uzacis vai acu zīmulis. Vienreizējās lietošanas kārtridžs nodrošinās procedūras drošību, kā arī ļoti viegli un ātri nomainīt adatas kārtridžu procedūras laikā, ja nepieciešams. BomTech Digital Hand-R digitālo mašīnu ātrumu jūs varat kontrolēt manuāli. Ātruma līmeņi no 1 līdz 7. Katra Bomteh digitālā roka iet ar bodu, rokas gabals stāvēt un adapteri. Arī jūs varat redzēt pašreizējo ātrumu LED displejs, kas ir tiesības uz rokas gabals. Ar Bomtech PMU mašīnu jūs varat ļoti viegli pielāgot pigmenta daudzumu – jums vienkārši jāpagriež kasetnes gredzens. Tas nozīmē, ja kārtridža caurums ir aizvērts, jūs saņemsiet nelielu daudzumu pigmenta un, ja kārtridža caurums ir atvērts – izdalās vairāk pigmenta. Bomtech mašīnas cena un kvalitāte ir ideāls darījums jūsu ārstēšanu, šī mašīna sasniegs pat visprasīgākos meistaru standartus. 
      
      Kā lietot? 
      
      Bomtech digitālo roku R mašīna ir ļoti viegli izmantot. Lai mainītu vienreizējās lietošanas kasetnes ļoti vienkārši un aizņem tikai dažas sekundes. Uz rokas gabals jūs varat regulēt ātrumu no 1 līdz 7 un uz LED ekrāna jūs varat redzēt pašreizējo ātrumu, tāpēc ir ļoti viegli izlemt, vai jums ir nepieciešams pielāgot ātrumu jūsu procedūru. Viegli noregulējam adatas garumu un pigmenta daudzumu. Viss, kas jums jādara, ir pārvērst regulēšanas gredzenu uz rokas gabala. Jūs varat strādāt ar dažāda veida adatas kārtridži, arī šī mašīna ir piemērota mezoterapijas un Bomtech microneedling procedūras.  Bomtech pastāvīgā veido mašīna ir pauzes funkciju. Jums nav nepieciešams nospiest pogu, lai apturētu savu darbu, viss, kas jums nepieciešams, ir likt roku gabals uz statīva, un tas apstājas nekavējoties. Arī pēc pauzes rokas vadības ierīce atgriežas iepriekšējā stāvoklī, kurā jūs strādāju. Tas nozīmē, ka jūs varat turpināt procedūru, nezaudējot izvēlētos ātruma iestatījumus un jaudu. 
      
      Kuros vienumos ir pakotne?
      
      - Rokas statiņš;
      - Rokas gabals
      - Strāvas adapteris
      
      Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī mašīna izmanto ļoti zemu spriegumu un neizmanto strāvas adapterus no jebkuras citas mašīnas. Sakarā ar pārslodzes spriegumu tas rada zaudējumus Bomtech pastāvīgu veido mašīnu. Ķēdes pārslodzes netiks segtas ar garantiju. Tāpat pārliecinieties, ka jūs izmantojat labas kvalitātes adatu kārtridži ar šo mašīnu, jo sliktas kvalitātes kārtridži var bloķēt mehānismu ierīces un tas radīs bojājumus. 
      
      Mēs piedāvājam daudzus citus produktus jūsu procedūrai. Apmeklējiet mūsu veikalu, lai izvēlētos labāko produktu. Ja jums ir jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu atbalsta dienestu, un mēs palīdzēsim to noskaidrot.
      
      Ir jauka iepirkšanās ar mums!
      Manon N   2023-02-02
      Machine bom tech

      Machine en bonne état, la livraison a été très rapide en 2 jours arrivé en France

        Write your review
        BomTech Digital Hand-R

        7 citi produkti tajā pašā kategorijā: