Ražotājs

Li Pigments x Victoria Felicia 3D Areolas Pigmentu Komplekts – pilnīgs un ar ES REACH atbilstošs risinājums reālistisku areolu tetovējumu veidošanai uz jebkāda ādas toņa.
Loading section...
Li Pigments x Victoria Felicia 3D Areolas Pigmentu Komplekts – pilnīgs un ar ES REACH atbilstošs risinājums reālistisku areolu tetovējumu veidošanai uz jebkāda ādas toņa.
Šis rūpīgi izstrādātais pigmentu komplekts ir augstas klases sadarbības rezultāts starp Li Pigments x Victoria Felicia, un tas paredzēts profesionāļiem, kas veic paramedicīniskus tetovējumus. Komplektā ietilpst seši 10 ml flakoni – četri dabiski areolas toņi (Rose Blush, Beige, Caramel, Peach), tonējošs pigments (Shader) un izgaismotājs (Highlighter), kas piemēroti visiem Fitzpatrick ādas tipiem.
Komplekts sniedz ne tikai krāsu, bet arī māksliniecisku kontroli un tehnisko precizitāti. Ar detalizētu Victoria Felicia instrukciju palīdzību jūs varēsiet izveidot pamatu, piešķirt dziļumu, panākt pareizo krāsu un pievienot reālistisku ēnojumu un izcelšanu. Šis komplekts ir ideāli piemērots gan pēc krūšu rekonstrukcijas, gan rētu kamuflāžas procedūrām.
.
.
Tāpat kā citi Li Pigments x Victoria Felicia produkti, arī šis komplekts izceļas ar drošību, kvalitāti un izcilu rezultātu. Tas ir atbilstošs ES REACH regulām, netiek testēts uz dzīvniekiem un ietver profesionālu ceļvedi nevainojamam darbam.
No customer reviews for the moment.