Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
      STAYVE Mitrinošs Rozā Toniks (290ml)
      • STAYVE Mitrinošs Rozā Toniks (290ml)
      • STAYVE Mitrinošs Rozā Toniks (290ml)
      • STAYVE Mitrinošs Rozā Toniks (290ml)
      • STAYVE Mitrinošs Rozā Toniks (290ml)

      STAYVE Mitrinošs Rozā Toniks (290ml)

      Ražotājs

      STAYVE
      Review (0)
      49,24 $
      AR PVN2-3 Days
      Noliktavā

      Lai pastiprinātu BB mirdzuma efektu, nepieciešama maiga attīrīšana un nekairinošs pīlings, lai ādai nodrošinātu optimālu BB ampulas pārklājumu.

      Daudzums

      Pēdējo reizi šis produkts tika pievienots grozam: 2022-07-28

      Rožu toniks, lai izlīdzinātu ādu un pielāgotu ādas pH līdz samazinātam skābumam pirms BB Glow procedūras vai mikroadatas procedūras ar pastiprinātāju.

      Galvenās sastāvdaļas:

      Dipropilēnglikols ir droša EWG 1. klases (zaļā klase) sastāvdaļa, ko ASV FDA apstiprinājusi kā pārtikas piedevu. Lietojot mitrinošos krēmos, dipropilēnglikolam ir labāka mitrinošā iedarbība nekā glicerīnam. Pateicoties savai augstajai molekulārajai struktūrai, šī drošā sastāvdaļa mazāk iekļūs ādā un neuzkrājas ķermeņa iekšienē. Dipropilēnglikols absorbē apkārtējo mitrumu, lai novērstu mitruma iztvaikošanu.

      Damascena Flower Water – Damaskas roze tiek plaši izmantota gan esences, gan eļļas veidā, kā arī ir labi pazīstams augs, kas ir lieliski piemērots sievietēm.

      Citronskābe ir dabiska sastāvdaļa, kas iegūta no citrusaugļiem, piemēram, citrona, un tiek izmantota kā pH regulators, lai novērstu ādas sārmainu veidošanos. Citronskābe darbojas arī kā antioksidants un konservants kosmētikas produktos un novērš kosmētikas paskābināšanos. Turklāt citrons darbojas kā AHA, nodrošinot maigu pīlinga efektu, attīrot poras, lai palīdzētu kontrolēt ādas aprites ciklu atpakaļ normālā stāvoklī.

      Citas augu ekstrakta sastāvdaļas:

      chamonilla recutita (matricaria) ziedu ekstrakts; Monarda dydyma lapu ekstrakts; origanium vulgare lapu ekstrakts; mentha rotundifolia lapu ekstrakts; Salvia officinalis (salvijas) lapu ekstrakts; mentha viridis (piparmētru) lapu ekstrakts; melaleuca alternifolia (tējas koka) lapu ekstrakts; mentha piperita (piparmētras) lapu ekstrakts; lavandas angustifolia (lavandas) ziedu ekstrakts; ģerānijas dzelteno plankumu ekstrakts.

      Kā izmantot:

      1 - Pievienojiet stayve mitrinošo rožu toniku tukšā pudelē un izsmidziniet kā miglu.

      2 - pēc ādas attīrīšanas uzklājiet toniku uz vates plāksnītes un noslaukiet, lai izlīdzinātu ādu.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      STAYVE Mitrinošs Rozā Toniks (290ml)