Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
  • Jauns
    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Roku Serums
    • Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Roku Serums

    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Roku Serums (30ml)

    Ražotājs

    SILCARE
    Review (0)
    3,99 €
    AR PVN2-3 Days
    Noliktavā

    Silcare QUIN Hand Serum with C3 Complex ir jūsu risinājums, ja jums ir problēmas ar sausām rokām un vēlaties atbrīvoties no spītīgiem plankumiem un krāsas izmaiņām. Mūsu serums ir ideāls produkts roku ādai, kas cīnās ar nevienmērīgu krāsojumu un visa veida plankumiem - aknu, seniliem vai depigmentētiem, ko izraisa nevienmērīgs iedegums vai citi faktori.

    Silcare QUIN Hand Serum with C3 Complex roku serums satur unikālu aktīvo kompleksu, kas efektīvi iedarbojas uz melanoģenēzes procesu, tas ir, pigmenta veidošanos ādā. Ja šis process tiek traucēts, var parādīties nevēlami plankumi un krāsas maiņa. Quin Spots Out roku serums ar C3 kompleksu satur trīs galvenās aktīvās sastāvdaļas:

    Baltā zīdkoka ekstrakts: samazina ādas pigmenta pārprodukciju, atjaunojot līdzsvaru melanoģenēzes procesā.

    Gurķu šūnu ekstrakts: samazina melanīna transportēšanu melanosomās, palīdzot novērst hiperpigmentāciju.

    AHA skābes no hibiska ziediem: paātrina ādas šūnu atjaunošanos, kavē melanīna uzglabāšanu un darbojas kā pīlings, ļaujot iepriekš sausajām rokām atgūt mirdzumu.

    Turklāt Quin Hand Serum roku serumā jūs atradīsiet glicerīnu, kas uztur pareizu ādas mitrināšanas līmeni, tādējādi samazinot roku ādas sausumu. Hidrolizēts zīds ir arī atradis vietu serumā, palīdzot ādas atjaunošanos un veidojot aizsargplēvi, kas to izlīdzina un aizsargā. D-pantenols arī izrādīsies noderīgs, ļaujot nomierināt iespējamo kairinājumu - ļoti bieži sausās rokās. Īpaši atlasīti mīkstinoši līdzekļi mitrinās un eļļos ādu, savukārt E vitamīns iznāks pret grumbu veidošanos vai novecošanās procesu un pasargās roku ādu no UV starojuma.

    Kā izmantot:

    Iemasējiet tīrā, sausā roku ādā, līdz iesūcas. Lietojiet produktu regulāri min. 6 nedēļas.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Roku Serums (30ml)

    8 citi produkti tajā pašā kategorijā: