Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
      Nouveau Lash Triple Enhance Skropstu serums (5ml)
      • Nouveau Lash Triple Enhance Skropstu serums (5ml)
      • Nouveau Lash Triple Enhance Skropstu serums (5ml)
      • Nouveau Lash Triple Enhance Skropstu serums (5ml)
      • Nouveau Lash Triple Enhance Skropstu serums (5ml)

      Nouveau Lash Triple Enhance Skropstu serums (5ml)

      Ražotājs

      Nouveau Lashes
      Review (0)
      36,00 $
      AR PVN2-3 Days
      Noliktavā

      Trīs peptīdu komplekss, daudzfunkcionāli proteīni palīdz uzlabot skropstu garumu, izturību un apjomu.
      Ražots Apvienotajā Karalistē
      5ml

      Daudzums

      Pēdējo reizi šis produkts tika pievienots grozam: 2023-02-15

      Šis serums, kas izveidots ar spēcīgu trīskāršo peptīdu kompleksu, papildinās jūsu klienta skropstas un uzlabos to garumu, stiprumu un apjomu tikai 30 dienās*. Daudzfunkcionālie proteīni un pretpiesārņojuma sastāvdaļas palīdz stiprināt skropstas no iekšpuses, samazinot lūšanu un trauslumu.
      Triple Enhance Lash Serum tiek uzklāts ar otu gar skropstu līniju, lai mērķētu uz skropstu sakni/folikulu, atbalstot apjomīgu skropstu augšanu.
      Kā izmantot:
      -Uzklājiet Triple Enhance skropstu serumu uz skropstu pamatnes (piemēram, acu kontūrzīmuli), sākot no iekšējā stūra, lai trīskārši iegūtu garumu, spēku un apjomu.
      -Uzklājiet no rīta un vakarā, lai iegūtu labākos rezultātus, un ļaujiet nožūt 2 minūtes pirms gulētiešanas vai grima uzklāšanas.
      Vegānu akreditācija:
      Šim produktam ir piešķirts Vegan Mark, kas ir starptautiski atzīts standarts produktiem bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām un testiem. Šim produktam ir piešķirts Vegan Mark, kas ir starptautiski atzīts standarts produktiem bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām un testiem.
      Sastāvdaļas:
      Multivitamīnu maisījums - Spēcīgs multivitamīnu komplekss, kas ietver A, B8, E, F un H vitamīnus, intensīvi baro matus un ādu.
      Zirgkastaņas sēklu ekstrakts - ir dabisks kondicionējošs līdzeklis, kas ir daļa no multivitamīnu maisījuma, kas nodrošina intensīvu barošanu.
      Aloe Vera – palīdz nomierināt un kondicionēt skropstas un maigo acu zonu.
      Nātrija hialuronāts – ir daudz priekšrocību ādai un matiem, īpaši pazīstams ar tā mitrinošajām un mīkstinošajām īpašībām.
      Kamēlijas lapu ekstrakts – pazīstams arī kā zaļās tējas ekstrakts, šai dabiskajai sastāvdaļai piemīt daudzas antioksidanta un pretiekaisuma īpašības.
      Tri-Peptide Complex – spēcīgs, vairāku sastāvdaļu, aktīvs un pārbaudīts rezultāts, kas, nepārtraukti lietojot, ievērojami uzlabo skropstu garumu, stiprumu un apjomu.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Nouveau Lash Triple Enhance Skropstu serums (5ml)

      8 citi produkti tajā pašā kategorijā: