Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
      INKTROX Process масло 50 - 200 мл.
      • INKTROX Process масло 50 - 200 мл.
      • INKTROX Process масло 50 - 200 мл.
      • INKTROX Process масло 50 - 200 мл.

      Inktrox Pax Tattoo Sviests (50ml/200ml)

      Ražotājs

      INK TROX
      Review (0)
      9,74 $
      AR PVN2-3 Days
      Noliktavā

      Tas ir unikāls tetovējumu sviests ar unikālu konsistenci. Tāpat kā citi Inktrox sviesti, arī PAX satur tikai dabīgas sastāvdaļas, kas būtiski atvieglo darbu tetovēšanas laikā un pozitīvi ietekmē ādas atjaunošanos, taču izceļas ar savu unikālo konsistenci.

      Tilpums: 50ml/200ml

      Izmērs
      Daudzums

      Pēdējo reizi šis produkts tika pievienots grozam: 2022-04-01

      Tas ir unikāls tetovējumu sviests ar vēl nebijušu konsistenci. Tāpat kā visā Inktrox sviestā, arī PAX sastāvā ir tikai dabīgas sastāvdaļas, kas būtiski atvieglo darbu tetovēšanas laikā un pozitīvi ietekmē ādas atjaunošanos, taču izceļas ar savu unikālo konsistenci.

      PAX, tāpat kā neviens cits sviests tirgū, atgādina ļoti biezas un ļoti mīkstas putas. Pateicoties ļoti gludai un mīkstajai struktūrai, tas praktiski nav pamanāms, ierīvējot ādu. Tas rada iespaidu, ka sviests kūst uz paša pirkstiem. Visi, kas ir izmēģinājuši InkTrox PAX sviestu, ir apmierināti un piekrīt, ka to nevar salīdzināt ne ar vienu citu tetovējumu sviestu.

      Šāda konsistence pozitīvi ietekmē klienta komfortu, jo sviesta uzklāšanai nav nepieciešams spēks, līdz ar to berzēšana nekairina tetovēto ādu. Turklāt šāda sviesta formula mitrina ādu vēl dziļāk, padarot to elastīgāku. Tas aizsargā pret kairinājumu un ievērojami paātrina ādas dzīšanas procesu. Tā ir ideāla aizsardzība pret nelabvēlīgiem ārējiem apstākļiem (aukstums, vējš, saule (UV) – lieliski piemērota arī jauna tetovējuma apstrādei).

      Sastāvs:

      Butrospermum Parkii šī sviests, Olus eļļa, Prunus Amygdalus Dulcis (Seet Mandeļu) eļļa, Persea Grattisima (avokado) eļļa, Mangifera Indica (mango) sēklu sviests, Cocos Nucifera (kokosriekstu) eļļa, tokoferila acetāts, smaržu tualete,. Limonenas, Linalolas, CI 19140, CI 42090

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Inktrox Pax Tattoo Sviests (50ml/200ml)