Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
  • Jauns
    Rosa Herbal Balzams Pēc Procedūras Lūpām
    • Rosa Herbal Balzams Pēc Procedūras Lūpām

    Rosa Herbal Balzams Pēc Procedūras Lūpām

    Ražotājs

    Rosa Herbal Skin Care
    Review (0)
    10,80 €
    AR PVN2-3 Days
    Noliktavā

    Šis ir īpašs produkts, kas kalpo kā atsvaidzinošs PMU uzacu un lūpu un ķermeņa tetovējumu kopšanai.

    Daudzums

    Pēdējo reizi šis produkts tika pirkts: 2024-04-26

    Šis ir īpašs produkts, kas kalpo kā atsvaidzinošs PMU uzacu un lūpu un ķermeņa tetovējumu kopšanai. Pateicoties augu sastāvdaļām, augstajam E vitamīna saturam un balinošajai, vaska konsistencei, baro un aizsargā tetovēto virsmu. Mitrina, mīkstina ādu un veido pārklājumu uz ādas, tādējādi aizsargājot tetovējumu. Tas nodrošina maksimālu pigmenta implantāciju ādā un vienmērīgu dzīšanu pēc PMU ārstēšanas.

    Kā izmantot:

    Uzklājiet šo balzamu uz tetovējuma vairākas reizes dienā 7-10 dienas. Vispirms maigi noslaukiet tetovējuma virsmu ar mitru vates spilventiņu, lai uz tā neizžūtu audu šķidrums, pēc tam uzklājiet tetovējumam pēcaprūpes balzamu. Uzklājiet plānu kārtu, lai izvairītos no "saunas efekta" uz svaiga tetovējuma. Tetovējums nedrīkst izžūt, jo izžuvuši kreveli var izvilkt pigmentus no ādas, tāpēc ir svarīgi balzamu lietot vairākas reizes dienā. Ik pēc 3-4 stundām pārbaudiet, vai tetovējuma balzams ir pietiekams. Tas nav piemērots acu kontūru PMU kopšanai, tas nedrīkst iekļūt acīs, jo var radīt neskaidru redzi.

    Produkta priekšrocības:

    Mīkstina, mitrina un reģenerē tetovēto virsmu, nodrošina samtainu virsmu, palīdz atbrīvoties no kairinājuma un ik pa laikam radušās tūskas. Tas veicina perfektu pigmentu uzsūkšanos ādā, tādējādi veicinot tetovējuma maksimālu noturību un pilnību. Turklāt dažām tā sastāvdaļām piemīt brūču dzīšanas, pretinfekcijas un pretiekaisuma iedarbība, tādējādi palīdzot uzturēt tetovējuma higiēnu.

    Sastāvdaļas:

    Shea butter, Cocoa butter, Beeswax, Jojoba oil, Avocado oil, Wheatgerm oil, Almond oil, Rice oil, Babassou oil, Macadamia oil, Apricot oil, Argan oil, Olive oil, Grapeseed oil, Vitamin E, Lavender essential oil, Tea tree essential oil.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Rosa Herbal Balzams Pēc Procedūras Lūpām

    8 citi produkti tajā pašā kategorijā:

    Klienti, kuri iegādājās šo produktu, iegādājās arī: