Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
      Kwadron adatas Optima | permanentais grims
      • Kwadron adatas Optima | permanentais grims
      • Kwadron adatas Optima | permanentais grims

      KWADRON CARTRIDGES OPTIMA permanentais grims

      Ražotājs

      KWADRON
      Reviews(3)
      1,97 $
      AR PVN2-3 Days
      Noliktavā

      Kwadron Optima adatas ļauj jums veikt vispilnīgāko un pārsteidzošāko permanento grimu. Unikāla stabilizēšanas sistēma - ļoti asas adatas, kas nodrošina to izturību un izturību.

      Izmērs
      Kоличество
      Daudzums

      Pēdējo reizi šis produkts tika pirkts: 2024-03-29

      KWADRON CARTRIDGES OPTIMA permanentais grims 1 gab.

      Kwadron adatas Optima ļauj jums veikt visvairāk apbrīnojamo un perfektu permanento grimu. Ar unikālu stabilizācijas sistēmu - īpaši asas adatas, kas nodrošina to izturību un izturību.

      Cartrige ir izgatavots no medicīniskās plastmasas, kas samazina berzi starp adatu un korpusu un nodrošina augstu darba kultūru. Integrēta jaudīga adatu sistēma ar galu garantē augstāko standartu drošību un higiēnu.

      Katra Kwadron kasetne Optima PMU ir iepakota sterilā, vienreizlietojamā iepakojumā. Kasetnēs ietilpst arī membrānas stila sistēma, kas atkal nodrošina plašu tintes plūsmas aizsardzību.

      Kwadron tetovējumu adatas ir jaunums un revolūcija pastāvīgās kosmētikas nozarē. Kā līderis skaistumkopšanā- Permanentā kosmētika ar lielu gadu pieredzi. Kasetņu izveidē un ražošanā - visaugstākās kvalitātes adatas. Produkts, kas izveidots un veltīts pastāvīgajai kosmētikai.

      Kwadron kasetnes ir saderīgas ar populārākajām mašīnām:

      • Šajenas vanags
      • Ekvalaizera protons
      • Fk gludekļi utt.

      Pieejamais diametrs vai adata:

      • 0,18 mm
      • 0,25 mm
      • 0,30 mm
      • 0,35 mm
      • 0,40 mm

      Pieejamais asmens garums:

      • UT (īpaši īss konuss - 2 mm)
      • PT (konusveida -2,5 mm)
      • MT (vidējs konusveida - 6 mm)
      • LT (garš konuss - 7 mm)
      • TEX (teksturēts)

      Pieejamais adatas veids:

      • Apaļais līnijpārvadātājs (RL) - 1RL, 3RL, 5RL, 7RL
      • Round Shader (RS) - 1RS, 3RS, 5RS, 7RS
      • Plakans (F) - 3F, 4CF, 5CF
      • Magnum (M) - 5 m, 9 m

      Par Kwadron uzņēmumu:

      Uzņēmums Kwadron ražo kasetnes, adatas, tintes, aprīkojumu un piederumus. Kwadron kasetnes adatas ar ASV tetovējumiem, permanentais grims - pārdošana kā viens no labākajiem produktiem visām valstīm. Tās augstas kvalitātes produkti katru dienu sasniedz labāko klientu atsauksmes. Kwadron kārtridži 1rl ir viens no uzticamajiem mūsu pastāvīgās kosmētikas profesionāļu produktiem vairāk nekā divpadsmit gadus.

      Ilgtermiņa sadarbība ar permanentā aplauzuma un tetovējumu profesionāļiem izstrādā optimālus risinājumus katram meistaram. Visaugstākā produktu kvalitāte, ko mēs varam piedāvāt saviem klientiem, ir panākumu atslēga, lai būtu profesionālāki.

      Visus produktus mēs nosūtām tajā pašā darba dienā pēc pasūtījuma saņemšanas. Produkti, kurus pasūtījāt galamērķī, nonāks ātri, un produkti vienmēr būs vienkārši labi!

      Neatkarīgi no tā, kuru produktu jūs pasūtīsit no Kwadron - tetovēšanas mašīna. Kwadron kasetņu membrāna, adatas, tintes vai vienkārši citi piederumi - jūs varat būt pārliecināti, ka visas pūles jūs iepriecinās!

      Mēs iesakām iegādāties arī šos produktus no Kwadron:

      UNISTAR BOOSTER putu ziepes - ir antibakteriālu ziepju šķīdums. Šis tīrīšanas līdzeklis palīdz attīrīt ādu no tintes un vazelīna, kā arī samazina pietūkumu un apsārtumu. Tas ir viegli lietojams - lieto tieši uz ādas, neatšķaidot to.

      KWADRON tetovējumu adatu kasetnes - tetovējumu adatas ir pieejamas arī kā tetovējumu mašīnu kasetnes. Šīs adatas - kasetnes ir pieejamas dažādās konfigurācijās (izmērs, garums, diametrs un tips). Mēs varam ieteikt jums Round shader, Round Liner, Magnum vai vienkārši mīkstu Edge Magnum ar garām konusveida adatām.

      Šīs jaunās kasetnes un adatu stabilizējošā sistēma nodrošina optimālu sniegumu jūsu adatām. Padomi ir izgatavoti no medicīniskās plastmasas. Medicīniska līmeņa plastmasa, saglabājot jūsu adatas asas, lai berze starp adatu un galu būtu minimāla.

      KWADRON tetovējuma adata - neapšaubāmi spēj labākās adatas, kādas jebkad izgatavotas. Tās augstas kvalitātes adatas - asas, izturīgas un ilgu mūžu. Kwadron tā perfekti pielodētās konfigurācijas tetovējumu profesionāļiem.

      Šīs adatas ir pieejamas ar dažādu diametru, izmēru un tipu. Pieejamais diametrs: 0,25 mm, 0,30 mm, 0,35 mm. Adatas garums: MT (vidēji konisks-6 mm), LT (garš konuss - 7 mm), TEX (teksturēts).

      KWADON permanentā aplauzuma kasetnes - pastāvīgas kosmētikas adatas, kā arī pieejamas kā kasetnes jūsu mašīnai. Šīs adatu kasetnes ir pieejamas dažādās konfigurācijās: izmērs, tips, diametrs. Tikai izmantojot profesionālās zināšanas un pieredzi. Sekojot tendencēm un klausoties tetovētāju ražotājam, ASV tiek izveidotas Kwadron adatu kasetnes, kas lieliski atbilst klientu vajadzībām.

      Mēs ar lepnumu iepazīstinām ar labāko adatu ražotāju. Katra adatu konfigurācija un kombinācija ir īpaši elastīga, mega asa un gara, ar lielāku cietību. Apmēram 90% adatu pārdošanas kvalitāte tirgū ir ļoti slikta, un to var viegli saliekt. Darba kustība katram profesionālim ir ļoti svarīga. Asums un vissvarīgākais kalpo vīlēm zem ādas. Ādai ir vajadzīgas vairākas nedēļas, lai atjaunotos, un tievu adatu tetovēšana ir tik nožēlojama.

      Mēs varam garantēt, ka visas Kwadron adatas, kas atrodas iepakojumā, būs vienkārši ideālas - vienmērīgi asas adatas nodrošina visaugstāko darba kvalitāti. Daudzi profesionāli cienījami tetovējumu mākslinieki novērtēja Kwadron ražoto adatu kvalitāti.

      Visas adatas - kasetnes pieejamos izmēros: 0,25 mm, 0,30 mm, 0,35 mm un teksturētas adatas.

      Mēs esam priecīgi paziņot, ka beautygroup-shop.com ir nodrošinājušas ekskluzīvas Kwadron adatu kasetņu izplatīšanas tiesības.

      Viens no labākajiem ražotājiem tirgū Kwadron ir ieguvis labu reputāciju ar augstas kvalitātes materiāliem.

      Skuvekļa asas, elastīgas adatas - visaugstākā precizitāte sagrupētas kopā. Kasetnes ar unikālu stila stabilizatoru, kas nodrošina optimālu veiktspēju, tika ražotas kā jaunas.

      Slavenā tetovējuma tinte pasaulē nes jums augstas kvalitātes tetovējuma tinti ar īpaši augstu pigmenta saturu un pārsteidzošu plūsmas ātrumu.

      Dima A   2021-09-13
      The best

      My favorite cartridge. I made my third purchase and will never change

        Amanda   2021-01-06
        kwadron cartridges

        Kwadron is my favorites- also recommended

          Oxana   2020-12-17
          Very good

          Im usiing Kwadron products for more than 3 years now and i want to say what im really loving every second work with it. Quality is really amazing.

          • 2 out of 2 people found this review useful.
          Write your review
          KWADRON CARTRIDGES OPTIMA permanentais grims

          Klienti, kuri iegādājās šo produktu, iegādājās arī: