Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
      Skin Monarch tīrīšanas putas 150мл.
      • Skin Monarch tīrīšanas putas 150мл.
      • Skin Monarch tīrīšanas putas 150мл.

      Skin Monarch tīrīšanas putas 150мл.

      Ražotājs

      Skin Monarch
      Reviews(1)
      13,13 $
      AR PVN2-3 Days
      Noliktavā

      Skin Monarch tīrīšanas putas 150мл. Ādas Monarch tīrīšanas putas ir unikāls produkts pastāvīgai veido pigmentu un tetovējums tintes tīrīšana. Daudz meistari izmanto tetovējums ziepes tīrīt tinti no ādas, bet parasti spēcīgas ziepes vairāk kairina ādu, kas jau ir jutīga, jo needling. Ādas Monarch Tīrīšanas putas atsvaidzina, baro un nomierina iekaisušu ādu. Arī tas palīdz samazināt ādas apsārtumu pēc procedūras. Tajā pašā laikā tas palīdz noņemt tinti ļoti viegli un efektīvi. 

      Daudzums

      Pēdējo reizi šis produkts tika pirkts: 2024-03-27

      Skin Monarch preču zīme nodrošina visaugstāko kvalitāti pastāvīgu veido pigmenti, numbing un iekārtas. Uzņēmums strādā kopš 2011. gada pastāvīgā makea un mezoterapijas jomā. Pagāja daudzi gadi, lai meklētu un attīstītu labākos produktus, kas apmierinās pat visprasīgāko pastāvīgu veido, mezoterapija vai tetovējums meistari. Skin Monarch komanda sadarbojās ar pasaules labākajiem un slavenākajiem zīmoliem un meklēja labākos produktus, lai sasniegtu klientus augstus rezultātus. Komandas pieredze pastāvīgā veido un tetovējums nozare iedvesmoja izveidot Ādas Monarch zīmolu. 

      Mēs esam ļoti priecīgi un lepni teikt, ka šī preču zīme jūs varat uzticēties. Zīmols izmanto tikai labākos un pārbaudītos materiālus visiem produktiem. Visas iekārtas, pigmenti, anestēzija ir projektētas un balstītas uz jaunākajām tendencēm un pēdējām tehnoloģijām.

      Ādas Monarch tīrīšanas putas ir unikāls produkts pastāvīgai veido pigmentu un tetovējums tintes tīrīšana. Daudz meistari izmanto tetovējums ziepes tīrīt tinti no ādas, bet parasti spēcīgas ziepes vairāk kairina ādu, kas jau ir jutīga, jo needling. Ādas Monarch Tīrīšanas putas atsvaidzina, baro un nomierina iekaisušu ādu. Arī tas palīdz samazināt ādas apsārtumu pēc procedūras. Tajā pašā laikā tas palīdz noņemt tinti ļoti viegli un efektīvi. 

      Kā lietot?

      Kā tīrīt tetovējums vai pastāvīgu veido? Uzklājiet nelielu daudzumu putu uz iekaisušas ādas zonas un atstāj putas uz īsu laiku. Tad viegli noslaukiet tinti ar vates tamponu. Šis putu tīrītājs var izmantot laikā un pēc pastāvīgas veido procedūru vai tetovēšana. Jūs varat izmantot šo produktu tik reižu, cik nepieciešams procedūras laikā. Šis produkts ir top postenis tetovējums kopšanas līdzekļi. 

      Iepakojums: Ādas Monarch Tīrīšanas putas iet ļoti ērtā iepakojumā 150 ml tilpuma.

      Satur: Aqua, Aloe barbadensis miller, Hamamelis virginiana ūdens, Nātrija kokotilglutamāts, Cocamidopropyl betaine, Glicerīns, 1,3 Proppanediol, Alkohols, D-pantenols, Urīnviela, Dehidroacetic acid& Benzyl alkohols, Mentha spicata herb eļļa, Limonene, Linalool, Geraniol, Eugenol.

      Mūsu interneta veikalā jūs varat atrast daudzus citus produktus jūsu procedūrai. Apmeklējiet mūsu veikalu, lai izvēlētos labāko produktu. Ja jums ir jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu atbalsta mēs esam vairāk nekā priecīgi jums palīdzēt. 

      Ir jauka iepirkšanās ar mums!

      Wan   2021-01-06
      good

      I like it

        Write your review
        Skin Monarch tīrīšanas putas 150мл.

        8 citi produkti tajā pašā kategorijā:

        Klienti, kuri iegādājās šo produktu, iegādājās arī: