Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
    • Izpārdošana!
    Silcare QUIN Krēmveida roku skrubis (100ml)
    • Silcare QUIN Krēmveida roku skrubis (100ml)

    Silcare QUIN Krēmveida roku skrubis (100ml)

    Ražotājs

    SILCARE
    Review (0)
    3,45 €
    2,76 €Saglabāt 20%
    AR PVN2-3 Days
    Noliktavā pēdējās preces

    Roku skrubis Quin Creamy ir īpaši izstrādāts cilvēkiem, kuri novērtē visaugstākās kvalitātes ikdienas kopšanas līdzekļus.

    Pīlinga formula nodrošina lielisku roku ādas kopšanu, kā arī efektīvi noņem atmirušās ādas šūnas un mitrina.

    Smaržas: saldā vīnoga un piena vaniļa

    Smarža
    Daudzums

    Pēdējo reizi šis produkts tika pievienots grozam: 2022-04-19

    QUIN krēmveida roku skrubis satur linsēklu eļļu, kurā ir daudz Omega 3 un 6, kas atbalsta epidermas atjaunošanos, un avokado eļļu, 7 vitamīna eļļu, kas mīkstina un mazina kairinājumu. Glicerīns aizsargā pret pārmērīgu ādas sausumu, nomierina un uzlabo elastību. Tas ir paredzēts sausai un keratinizētai ādai.

    FUNKCIJAS:

    -Eļļojiet un mīkstiniet roku ādu

    -beršana (mehāniska pīlings)

    -Mitrina roku ādu

    Sastāvdaļas roku skrubī:

    Linu eļļa papildina lipīdu barjeru, uzlabo epidermas atjaunošanās procesu, pretiekaisuma, palīdz saglabāt audu integritāti, īpaši noderīga plaisām un ļoti sausai ādai.

    Avokado eļļa - 7 vitamīnu eļļa (A, B, D, E, H, K, PP) papildina ādas lipīdu slāni, mīkstina un nomierina kairinājumus, aizsargā no kaitīgiem ārējiem faktoriem. Tas ir hipoalerģisks un ideāli piemērots vecākai, ļoti sausai un jutīgai ādai

    Glicerīns - saista ūdeni ar epidermu, mitrina un novērš pārmērīgu ādas izžūšanu, nomierina, uzlabo elastību, atvieglo citu vielu absorbciju dziļi ādā.

    Mīkstinoši līdzekļi - mīkstina epidermu.

    Lietošana: Uzklājiet uz rokām krēmveida skrubi un apmēram 1 minūti iemasējiet apļveida kustībās. Pēc tam viegli nomazgājiet un nosusiniet.

    Sastāvdaļas: Aqua, Polyethylene, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Trigliceryde, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Linum Usitatisslmum Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Propylparaben, Methylparaben, DMDM Hydantoin, Parfum, Tetrasodium EDTA, Benzyl benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare QUIN Krēmveida roku skrubis (100ml)