Piegāde visā pasaulē 🌍
Kategorijas
      Inktrox AEROX Izsmidzināma Tetovējumu Kopšana (20ml)
      • Inktrox AEROX Izsmidzināma Tetovējumu Kopšana (20ml)
      • Inktrox AEROX Izsmidzināma Tetovējumu Kopšana (20ml)

      Inktrox AEROX Izsmidzināma Tetovējumu Kopšana (20ml)

      Ražotājs

      INK TROX
      Review (0)
      3,90 €
      AR PVN2-3 Days
      Noliktavā pēdējās preces

      Inktrox Aerox Tattoo Healing Spray ir nomierinošs krēmveida aerosols, kas ilgāk saglabās jūsu svaigā tetovējuma krāsu un kvalitāti.

      Daudzums

      Pēdējo reizi šis produkts tika pievienots grozam: 2023-07-05

      Inktrox Aerox Aftercare Spray ir produkts, kas izstrādāts, lai pēc tetovējuma vislabāk rūpētos par ādu. Pateicoties glicerīna un alvejas saturam, šis krēms mitrina ādu, kas ir īpaši svarīgi jaunam tetovējumam.

      Alantoīns un pantenols, kas pazīstami ar savām reģeneratīvajām īpašībām, palīdz ādai ātrāk atveseļoties un samazina ar tetovējumiem saistītās sāpes.

      Aerox satur glicerīnu un alvejas sulu, lai mitrinātu ādu. Turklāt krēmā ir izmantoti mīkstinoši līdzekļi, kas iegūti no cukurniedrēm, avokado eļļas, saldo mandeļu eļļas un saulespuķu eļļas, lai barotu un koptu pēc tetovēšanas iekaisušas ādas.

      Kā izmantot:

      Pirms lietošanas produktu sakratiet. Izsmidziniet krēmu tieši uz tetovētās ādas 15-20cm attālumā un iemasējiet vai atstājiet iesūkties.

      Sastāvdaļas:

      Ūdens, butāns, cetearilspirts, propāns, glicerīns, hidrogenēts farnezēns, pantenols, Persea Gratissima eļļa, alvejas barbadensis lapu sula, izobutāns, quaternium-91, Helianthus Annuus sēklu eļļa, cetrimonija metosulfāts, disulfilsulfāts. garastāvoklis, butilēnglikols, alus eļļa, tokoferols, fenoksietanols, etilheksilglicerīns, nātrija benzoāts, kālija sorbāts, alantoīns, pienskābe.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Inktrox AEROX Izsmidzināma Tetovējumu Kopšana (20ml)